Aktuellt, After sales/ service

Reservdelsavdelning och försäljningskontor öppnar i Tusby

28.8.2024

Ekeri öppnar en reservdelsavdelning i Tusby. Samtidigt flyttar Ekeris försäljningskontor för södra Finland från Hyvinge till samma lokal. Ekeri har alltså numera reservdelsavdelningar och försäljningskontor både vid fabriken i Kållby och i Nyland.

I Tusby kan du bekanta dig med Ekeri och företagets mångsidiga transportlösningar. Våra försäljare finns på plats i de nya lokalerna för att kunna diskutera med kunderna om deras transportbehov och presentera Ekeris kvalitativa släp, påbyggnader och innovativa lösningar. Material för reparationer och underhåll av Ekerienheter fås smidigt till konkurrenskraftiga priser från det nya reservdelslagret.

”Med flytten vill vi komma närmare våra kunder och det transportnav som finns i södra Finland.  Vi hoppas att på detta vis kunna underlätta för våra kunder och tror att Tusbys närhet till huvudstadsregionen och Vanda flygplats för med sig många fördelar”, berättar Vesa Laitinen, försäljare vid Ekeris nya avdelning i Tusby.

Välkommen på invigning!
För att inviga de nya lokalerna bjuder Ekeri in kunder, chaufförer och andra intresserade till Huoltotie 1 den 6–7 september. På fredag bjuds det på kaffe och tårta kl. 9–18 och de 100 första besökarna får en välkomstgåva. Även på lördag hålls öppet hus kl. 11–15 för alla intresserade. Under invigningshelgen erbjuder vi 20 % rabatt på alla normalprissatta reservdelar och tillbehör.

Kom in och diskutera med någon av våra försäljare eller hitta kvalitativa reservdelar till din enhet.

För mer information kontakta försäljare Vesa Laitinen.
Telefonnummer: +358 6 7887 834
E-post: vesa.laitinen@ekeri.fi
Adress: Huoltotie 1, 04300 Tusby

SENASTE NYHETERNA
KONTAKTA OSS

Vill du ta reda på vilken lösning som passar dig bäst?

© 2024 Ekeri Ab