EKERI – EASY LOADING

TOGETHER WE ARE EKERI

Tillsammans med våra kunder och samarbetspartner arbetar vi kontinuerligt för att vidareutveckla marknadens främsta transportlösningar med öppningsbara sidor.

Bror Eklund grundade vårt företag år 1945. Redan på 50-talet byggde vi våra första släpvagnar och på 60-talet våra första trailers. Från och med slutet av 70-talet har vi tillverkat enheter som öppnas från sidan och idag är vi marknadsledande tillverkare av dessa i Europa.

EASY
LOADING

Enligt vår slogan “Easy Loading” är Ekerisläpvagnarna lätta att lasta tack vare sin öppningsbara sida. “Easy Loading” betyder också mycket annat; lättare att få laster, lättanvända säkerhets- och lastsurrningslösningar samt goda kontakter mellan kunderna och oss på Ekeri.

Kort sagt betyder Ekeri lättanvända transportlösningar med öppningsbar sida. Våra produkter har optimerats för kundens behov och maximerar produktiviteten i kundens verksamhet.

Välkommen och testa Ekeri produkter, öppningsbar sida samt “Easy Loading”.

VÅRA
VÄRDERINGAR

VISION: Den främsta leverantören av hållbara tunga transportfordon.

MISSION: Våra skåppåbyggnader med öppningsbar sida skapar möjligheter att transportera gods på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt.

SAMARBETE

Vi hjälper varandra att lyckas, gör alla delaktiga och informerar varandra.

RESPEKT

Vi behandlar alla jämlikt och sakligt och lyssnar på varandra.

ANSVAR

Vi tar och ger ansvar och gör vad som förväntas av oss.

STÄNDIG FÖRBÄTTRING

Vi vill utvecklas, åtgärda och förebygga avvikelser och samtidigt värna om vår miljö.

KONTAKTA OSS

Vill du ta reda på vilken lösning som passar dig bäst?

© 2024 Ekeri Ab