Aktuellt

Ekeri visar upp innovativa nyheter på Power Truck Show 2024

1.8.2024

Den 9–10 augusti är det återigen dags för ett av Nordens och Finlands största transportevenemang Power Truck Show i Alahärmä.  På Powerpark samlas utställare från hela Finland och i år väntar arrangörerna mer än 30 000 besökare.

Ekeri har under flera års tid deltagit i Power Truck Shows transportmässa och i år är inget undantag. Under mässan kommer vi att lyfta fram flera nyheter som gynnar våra kunder. Till nyheterna hör bland annat automatisk belysning och smidig däcktrycksövervakning. Båda dessa ingår framöver i Ekeris standardutrustning.

Automatisk belysning och däcktrycksövervakning
Numera utrustas alla nytillverkade enheter med LED-belysning med PIR-rörelsesensor inne i enheten. De automatiska lamporna underlättar arbetet avsevärt för chaufförerna vid lastning och lossning av varor.

Även däcktrycksmätning kommer att ingå i Ekeris standardutrustning. Från och med den 1.7.2024 blir nämligen däcktrycksövervakning lagstadgad och på Ekeri ser vi till att mätningen sker problemfritt. Däcktrycket mäts med hjälp av sensorer som monteras utanpå istället för inne i däcket. Chauffören kan därför enkelt själv byta däcken och montera sensorerna utan att behöva uppsöka en specialutrustad verkstad.

Mer information om alla dessa nyheter kan du få under mässan eller genom att kontakta våra återförsäljare.

Vi ser fram emot att träffa er på Power Truck Show!

Kontaktuppgifter:
Robert Nyholm Sales Manager Finland
+358 6 7887 490
robert.nyholm@ekeri.fi

SENASTE NYHETERNA
KONTAKTA OSS

Vill du ta reda på vilken lösning som passar dig bäst?

© 2024 Ekeri Ab