Aktuellt

Ekeri deltar i den internationella mässan för försvarsindustrin MSPO

29.8.2024

Ekeri deltar i den 32:a upplagan av den internationella mässan för försvarsindustrin, MSPO i Kielce, Polen, den 3–6 september 2024. MSPO är ett ledande globalt evenemang för försvarsindustrin och uppmärksammas av många internationella utställare och delegationer.

Under mässan visar Ekeri upp en ADR EXIII-enhet som lämpar sig för transport av farligt gods, såsom sprängämnen och ammunition. Precis som alla våra Ekeri-enheter med öppningsbara sidor, ökar ADR EXIII flexibiliteten och möjliggör fullare laster, vilket säkerställer maximal användning av lastutrymmet. De öppningsbara sidorna underlättar även transport av extra långt gods.

MSPO 2023 var en stor framgång med rekordmånga deltagare där totalt 711 utställande företag från 35 länder närvarade. Dessutom deltog 61 delegationer från 43 länder, och nästan 26 000 gäster besökte evenemanget. I år hoppas arrangörerna på att ytterligare utveckla mässevenemanget.

”MSPO handlar inte bara om produkter och tjänster. Det är en viktig plattform för att visa upp de senaste framstegen inom branschen och främja viktiga affärsrelationer som driver innovation och tillväxt. Vi är glada över att få vara en del av denna dynamiska miljö”, säger Anders Björklund, Sales Manager Europe.

Vi ser fram emot många givande diskussioner på MSPO 2024. Besök oss vid Targi Kielce för att diskutera smarta och säkra transportlösningar.

För mer information, vänligen kontakta vår Sales Manager Europe, Anders Björklund, eller Director Marius Vitkauskas.

Anders Björklund
+358 6 7887 424
anders.bjorklund@ekeri.fi

Marius Vitkauskas
+370 699 17172
marius.vitkauskas@ekeri.lt

SENASTE NYHETERNA
KONTAKTA OSS

Vill du ta reda på vilken lösning som passar dig bäst?

© 2024 Ekeri Ab