Aktuellt

Tillbakablick på 2023 och nya utmaningar 2024

5.1.2024

För ett år sedan hade vi på Ekeri en ambition att lyfta verksamhetens resultat till en helt ny nivå. Året 2023 skulle bli det bästa någonsin i företagets historia. Det här var målet. Tuffa ambitioner med tanke på marknadsläget och alla utmaningar som vi visste då, och som dessutom förstärktes under året.

Det är med stor glädje, stolthet och tacksamhet, jag nu konstaterar att vi gjorde ett fantastiskt år.  Ekerigänget har ännu en gång visat att tillsammans är allt möjligt!

Alla tiders rekord

Ekeri har under året tillverkat flest enheter någonsin i företagets historia, och därmed gjort alla tiders omsättning och resultat. Vi har dessutom lyckats väldigt bra inom försäljningen och har ett bra orderläge inför 2024.  

Vad är då orsakerna till detta och hur har det varit möjligt?

Svaret är egentligen väldigt enkelt. Det finns drygt 330 orsaker, med andra ord, varenda anställd i företaget. Ekeri koncernen, inklusive företagets styrelse, ägare, våra leverantörer och samarbetspartners är orsakerna till framgången. Som en helhet- tillsammans!

Vi har lyckats ta tillvara på förutsättningarna som byggts under alla år, och möjliggjort detta rekord år! Tillsammans med alla våra dotterbolag, kompletterar vi varandra och bildar ett enigt och starkt Ekeri. Koncernen står stadigt, främst genom att vi har flera affärsområden, och kan balansera och möta de risker och marknadsförändringar som kan komma emot oss i en värld som ständigt förändras. 

Mot nya utmaningar

Men det stannar inte här.  
Vi ska fortsätta jobba lika effektivt och strategiskt. Nu har vi kommit upp i fart, och det är upp till oss att föra Ekeri mot nya resultat, rekord och tillväxt.  Det ska vi göra genom att arbeta målmedvetet tillsammans. Varenda en av oss i personalen behövs för att det ska lyckas. Samarbete och öppen kommunikation är nyckelord. Vi vill göra 2024 till ett minst lika bra år och fortsätta att slå rekord. 

Som en helhet- tillsammans!  

Tack!

Christian

SENASTE NYHETERNA
KONTAKTA OSS

Är du intresserad av vilka möjligheter våra produkter kan ge just dig?

© 2024 Ekeri Ab