Aktuellt

Europas största logistikleverantör samarbetar med Ekeri

26.1.2024

Girteka är den största logistikleverantören i Europa och använder sin flotta, med över 6 500 lastbilar och över 7 000 trailers, för att erbjuda transportlösningar för sina kunder över hela Europa. Företaget grundades i Litauen 1996 och har idag över 15 000 anställda.

Girteka söker ständigt efter nya sätt att förbättra och effektivera sina transporttjänster både för sina kunder och sina chaufförer. Företagets senaste steg på denna resa är ett samarbete med Ekeri.

Genom att integrera en innovativ FNA-trailerlösning (kylenhet med normal isolering för temperaturintervall från +12°C till 0°C) med öppningsbar sida i sin flotta, tillgodoser Girteka de specifika behoven för fiskindustrin samt möjliggör också mera effektiva lastnings- och lossningslösningar som gynnar kunderna och chaufförerna.

Som branschledare inom ansvarsfull logistik är Girtekas samarbete med Ekeri nästa steg i den pågående utvecklingen. Det handlar inte bara om att leverera gods, det handlar lika mycket om att hålla löftet till kunderna och erbjuda de bästa möjliga arbetsvillkoren för chaufförerna.

Vi är väldigt nöjda över detta samarbete med Girteka.

Läs mer om Girteka: https://www.girteka.eu/

På bilden syns (från vänster) Vytautas Pilionis, procurement manager, Girteka; Morten Maehlum, försäljare, Ekeri Norge; Trond Lundsten, VD, Ekeri Norge; Vilius Šmatavičius, head of procurement projects, Girteka, och Stefan Ketola, försäljningschef på Ekeri.
SENASTE NYHETERNA
KONTAKTA OSS

Är du intresserad av vilka möjligheter våra produkter kan ge just dig?

© 2024 Ekeri Ab