Rekrytering

Ekeri rekryterar 12 nya medarbetare

19.09.2022

Efterfrågan på våra transportlösningar med öppningsbar sida är stor, vilket innebär att vi kan erbjuda nya arbetsmöjligheter vid vår fabrik i Kållby, Pedersöre. Vi anställer därför 12 personer till olika uppgifter denna höst.

Transportbranschen rör på sig och Ekeri följer med, stabilt som en femaxlig släpvagn. Vi söker nu montörer, logistikarbetare, elmontörer, produktionsplanerare, bokförare och svetskunniga montörer som kan stärka våra led.

Det här året har på olika sätt varit utmanande för både privatpersoner och företag. Ekeri är inget undantag i det avseendet, men trots allt har vi ändå mycket att vara glada och stolta över. I år har vi bland annat gjort lyckade företagsköp, övergått till klimatneutral produktion och arbetat vidare med en rekordlång orderstock.

– Det är våra medarbetare som möjliggjort våra framgångar, och som än en gång bevisat att man kan ha roligt på arbetet, samtidigt som man jobbar effektivt och målmedvetet, konstaterar Ekeris vd, Christian Sundqvist.

Vi ser fram emot att välkomna nya kollegor som vill vara med och tillverka Europas främsta transportlösningar med öppningsbar sida!

SENASTE NYHETERNA
KONTAKTA OSS

Är du intresserad av vilka möjligheter våra produkter kan ge just dig?

© 2022 Ekeri Ab